Cautare

16589 de rezultate pentru "despre nunta de aur" (3.78 secunde)
Inca de mica, Michelle Pfeiffer a prins gustul celebritatii atunci cand a devenit Miss Orange Country si mai apoi Miss Los Angeles. Despre adevarata sa chemare, actoria, si-a dat seama pe cand lucra la un supermarket din sudul Californiei.
Un loc care ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati si tehncii individualizate si de grup, pentru remodelare, rejuvenare si estetica corporala, armonizare psiho-fiziologica si dezvoltare spirituala a individului, avand la baza abordarea holistica a corpului uman si cele mai inalte standarde de profesionalism, atentie si igiena.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Dorinel Munteanu stie cine ar fi avut loc din actuala nationala in Generatia de Aur Dorinel Munteanu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre Ladislau Boloni, cel care este in discutii sa preia nationala.
Putini isi mai amintesc de plenara CC la care Elena Ceausescu a "indicat" scriitorilor sa nu mai scrie despre Fat Frumos si Ileana Cosanzeana. ... Dar oamenii simt nevoia de povesti;
Dar, ca sa nu deviez de la colectionari si ce am sesizat de-a lungul timpului, pot spune, chiar cu riscul de a fi contrazisa de cateva persoane care fac exceptie de la regula, ca politicienii sau persoanele care ajung sefi de institutii fac pasiuni, bruste, pentru ceasuri.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Avangarde, la comanda PSD, daca duminica ar avea loc alegeri europarlamentare, acestea ar fi castigate de PSD, urmat de PNL, AUR si Alianta Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur:
Bossul OTV a confirmat pentru "Ring" ca telespectatorii vor avea in noul sezon o serie de invitati de seama din lumea politica si mondena.
Sondaje sociologice de sertar 'Candidata PC la fotoliul de senator in sectorul 4, Liliana Minca, spune ca Teo Trandafir, rivala ei, nu are experienta, fiind strict un om de showbiz.
Dar de ce si-ar face o amanta un barbat daca nu ii lipseste nimic acasa? ... Amanta ma apreciaza, sotia nu De obicei, majoritatea barbatilor care ajung in bratele unei alte femei o fac in momentul in care acasa lucrurile nu mai merg bine.
S-a scris enorm despre esecul numirii lui Varujan Vosganian ca unul din comisarii europeni. ... Ca e armean si ca turcii ar avea avea ceva negativ de spus la numirea lui.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
AUR PENTRU ROMANIA! ... Sunt uluit de capacitatea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa faca noi si noi minuni. Oamenii acestia merita tot ce e mai bun de la Romania! ... Larisa, Diana sa mai luati si azi un aur pentru Romania!
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Hagia Sophia, (gr.Aghia Sofia, Sfanta Intelepciune) a fost catedrala Patriarhiei de Constantinopol, apoi moschee, astazi muzeu in Istanbul, Turcia. Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404.
Desi a fost prezent, duminica, pentru cateva ore, in capitala Moldovei, presedintele Traian Basescu nu s-a mai inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva si la cele ale Sfantului Ioan Gura de la Aur, amplasate in fata Catedralei Mitropolitane din Iasi.
Cel mai enervant si mai nesuferit combatant pe frontul talk-showurilor politice, de partea PD-L, Marcel Hoara, un anonim pana de curand, a primit o rasplata regeasca de la guvernul Boc si de la PD-L:
Asociatia Magistratilor ia in calcul posibilitatea sa il dea in judecata pe presedintele Traian Basescu fiindca ar fi schimbat ilegal culoarea de pe stema nationala, din albastru in violet.
Administratia Prezidentiala achizitioneaza registrul superior aurit al catapetesmei pentru Biserica Cotroceni, contra sumei de 184.873 de lei, potrivit SEAP. Adica echivalentul a 260 de pensii medii din Romania.
google-analytics.com